Sarlat La Canéda

La Bouquerie ligt in het hart van de regio en geniet van een bevoorrechte locatie. De camping ligt in de buurt van Sarlat, op slechts 13 km.


Sarlat la Canéda ligt niet ver van Brive-la-Gaillarde, en is veruit een van de meest onmisbare bestemmingen wanneer men op vakantie is in de Dordogne en in de regio. Als hoofdstad van de Périgord Noir, is zijn erfgoed waarschijnlijk de beste troef! Van de grote abdij van Sarlat tot in de Middeleeuwen heeft de stad zich blijven ontwikkelen. In de zestiende eeuw verandert het uiterlijk van de stad tijdens de Renaissance en wordt het een sublieme stad van kunst en geschiedenis. De architectuur, de sfeer en het verleden maken van Sarlat la Canéda een fascinerende plek waar men zijn besef van tijd verliest.


Tijdens kampeervakanties in de buurt van Sarlat, in La Bouquerie, kunt u genieten van wat de stad u te bieden heeft. Bezoeken, wandelingen, restaurants, en als hoogtepunt van uw vakantie, de wekelijkse markt van Sarlat op zaterdag. De lokale producenten wachten op u, mis ze niet!


www.perigorddecouverte.com