Een 5-sterren vakantie in de Dordogne op uw maat? Dan zit u bij camping La Bouquerie goed!

Vakantie op een 5-sterren camping in de buurt van Sarlat


In onze 5-sterren camping in de buurt van Sarlat in het hart van de Dordogne, bieden wij kwaliteitsvolle accommodaties in een ideale omgeving. Wij verhuren stacaravans of comfortabele chalets geschikt voor 2 tot 12 personen, en standplaatsen voor een tent, caravan of camper. Ons groot bebost park van 9 hectare garandeert u een vakantie in de schaduw maar ook in de volle zon. U hoeft maar te kiezen!


Natuur en rust, zowel binnen als buiten

Verblijven in La Bouquerie, dat is genieten van eennatuurvakantie in een charmant en groen landschap. Ter plaatse nodigen de faciliteiten van de camping u uit om te ontspannen en elk excuus is goed om te genieten van de rust van het platteland en de omliggende parken. Een natuurvakantie op de camping, dat is ook genieten van de wandelpaden en fietspaden die u naar alle omliggende bezienswaardigheden leiden. De liefhebbers van mountainbiken zullen hun hart kunnen opluchten met tal van parcours terwijl de wandelaars kunnen genieten van ontspannen wandelingen in de groene omgeving van de Dordogne.


Het zwembad van de camping

In La Bouquerie is elk moment van de dag een gelegenheid om precies te doen wat men wil. Om de dag te beginnen met verfrissende ideeën, ze verder te zetten in luie modus of al spelend, gaat er niets boven een bezoek aan het waterpark van de camping!
Een groot overdekt en verwarmd zwembad van 200 m², een gedeelte voor kinderen met waterstralen en geïntegreerde waterval, een strandbad van 180 m², een peuterbad met glijbaan, een rivier van 50 m met boeien die eindigt in een groot bad, en glijbanen, onze 5-sterren camping heeft aan alles gedacht zodat jong en oud kunnen genieten van hun eigen waterpret. Als u liever wilt genieten van de zon hoeft u alleen maar uw handdoek over de ligstoelen te draperen!


Ontdek de Dordogne

Camping La Bouquerie is gelegen in de charmante gemeente Saint-Geniès, het ideale vertrekpunt om het toerisme in de Dordogne te ontdekken. Niet ver van onze camping zullen Sarlat, de grotten van Lascaux, de druipsteengrot van Padirac, de kastelen en zelfs de gastronomie uw verblijf in de Dordogne vervolmaken. Een tip? Elke week tijdens de zomer, op 10 minuten wandelen van de 5-sterren camping La Bouquerie, is er in Saint-Geniès een avondmarkt waar men de specialiteiten van de regio kan proeven op grote houten tafels. Aan tafel!


Vakantie in de Périgord

Op camping La Bouquerie, wordt alles in het werk gesteld zodat iedereen, ongeacht de leeftijd, zijn/haar perfecte vakantie kan beleven. Want de vakantie is heilig! Met twee, met de familie, met vrienden of in groep, de faciliteiten en 5-sterren diensten die camping La Bouquerie u aanbiedt zullen voldoen aan alle verwachtingen.


Voor zowel jongere mensen als tieners voorziet het animatieteam leuke, feestelijke en sportieve activiteiten in een (zeer) goede sfeer. Thema-avonden, sportieve uitdagingen, spelletjes, wij bieden een brede waaier van activiteiten waaraan u kunt deelnemen, of niet! Want in "kampeervakantie" zit vooreerst het woord "vakantie"!

Of u nu op zoek bent naar rust en natuur, eerder een sportieve vakantie, of liefhebber bent van feestelijke of ontspannen avonden, onze camping in de buurt van Sarlat biedt u de op maat gemaakte vakantie van uw dromen. Met onze brede waaier van activiteiten kunnen groot en klein hun verblijf personaliseren om onvergetelijke momenten te beleven, en dit alles in een gezellige sfeer. Onze camping in het hart van de Dordogne is ook een ideale locatie voor het verkennen van de regio en het ontdekken van toeristische plekken en andere onvergelijkbare historische bezienswaardigheden.