Sport en animatie

Camping La Bouquerie biedt gedurende de hele dag en tijdens de week tal van sportieve activiteiten en animaties aan. En iedereen kan er op zijn tempo van genieten!


Het sportieve programma van de dag begint met een fitness-sessie van 10.30 uur, van maandag tot vrijdag. Deze sessie wordt gevolgd door een cursus aquadans in het strandbad. Het is niet ongewoon dat iedereen in het water belandt op het ritme van de Bouq-Bouq dans!


Wat later kunnen jong en oud elkaar samenspelletjes spelen in het zwembad, zoals een race in de rivier met boeien, de oversteek van het grote bad in kano, een spelletje waterpolo... Het Bouq-Bouq Team, dat is het animatieteam van de camping, heeft heel wat fantasie!


Na een welverdiende rust herbeginnen de spelletjes opnieuw rond 16.00 uur (beachvolleybal, voetbaltoernooien, petanque, basketbal, Olympische Spelen,...).


U hebt ook de hele dag gratis toegang tot 2 trampolines, een sportveld en Bouq-Bouq Land, koninkrijk vol verschillende spelletjes en glijbanen!


Al deze animaties worden gratis aangeboden voor uw plezier!


Er worden ook andere activiteiten ter plaatse aangeboden, met of zonder reservatie, en tegen een financiële bijdrage:


Minigolf, tennisbaan, boogschieten, paintball met nachtsessies, dans, yoga enz...

Het onthaalteam van camping La Bouquerie staat ook klaar om u te adviseren en uw tickets te boeken voor de toeristische plaatsen van de regio. Onze 5-sterren camping is gelegen in de buurt van Sarlat, maar ook midden in een regio boordevol activiteiten. U kunt bijvoorbeeld reserveren voor kanosessies op de Vézère en de Dordogne aan het onthaal van de camping.