Kids club en tienerclub

Op La Bouquerie is iedereen op vakantie! Jong en oud hebben elk hun eigen animaties waarbij iedereen onvergetelijke herinneringen opdoet. Het Bouq-Bouq team en de tweetalige animatoren, gediplomeerd en gepassioneerd door hun specialiteit, zullen hen graag verwelkomen.


Voor de jongere kinderen is de Kids Club gratis geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur, behalve op de middag van de Kids Club avond, voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ingedeeld in leeftijdsgroepen.


Elke week worden tal van activiteiten aangeboden: buitenspelletjes in het sportcomplex, minigolf, een initiatie tennis of spelletjes voor de allerkleinsten op het speelterrein of spelletjes en activiteiten binnen (kleuren, zoutdeeg, schilderen, gezelschapsspelen, kookworkshop...), en niet te vergeten de voorbereiding van het spektakel van de laatste week als uw kind daaraan wenst deel te nemen.


Woensdagavond is er de grote "kids" avond met schminken, spelletjes, maaltijden en discoavonden. Wij zorgen voor uw kinderen van 18.00 uur tot 22.30 uur (tegen een financiële bijdrage). Dit tarief is inclusief 4 uur begeleiding en maaltijden voor uw kind.


U bent gekomen met tieners? Kampeervakanties zijn ideaal! En ze zullen zich niet vervelen.


De tienerclub van 13-17 jaar is elke middag open. Tijdens de week wordt een avond georganiseerd vanaf 20.00 uur met een barbecue (financiële bijdrage voor de maaltijd - geen financiële bijdrage als de tiener niet eet met de groep). Gedurende de hele week biedt het animatieteam speciale activiteiten voor hen aan!


Tot slot, om de week af te sluiten op vrijdagavond, zult u het spektakel van de kids club kunnen bijwonen, als de tieners dat willen!


Meer informatie krijgt u op de welkomstavond!