Avonden en spektakels

In La Bouquerie gaat er geen moment voorbij zonder dat u een activiteit wordt aangeboden. En u zult al snel met plezier "overbouqt" zijn!


In juli en augustus komt uw kampeervakantie in de Dordogne tot leven in de late namiddag.


Stel uw team samen vanaf 19.00 uur of speel alleen mee met de Apéro Quizz. U leert er onder andere dat Bhutan een eiland is. Valsspelers zijn gewaarschuwd, sommige van hen zijn al volledig gekleed in het zwembad beland... Ontspanning en een goede sfeer gegarandeerd!


Het animatieteam van camping La Bouquerie biedt gratis een ruime keuze aan themafeesten aan. Spektakels, concerten, spelletjesavonden, dansen, karaoke, magie, men beleeft plezier met familie en vrienden. Het spektakel van La Bouquerie zet elk weekend vreugde en schoonheid in de verf.


Tijdens de schoolvakantie van Pasen worden ook nog andere avonden georganiseerd, zoals de lotto-avond (met deelname) of elke vrijdagavond een "Périgord avond" in onze taverne met "huisbereide" gerechten.


We tonen ook alle sportevenementen op camping La Bouquerie op groot scherm.


Al deze activiteiten vinden plaats in een speciaal voorziene ruimte zodat u ook rustige avonden kunt doorbrengen in uw stacaravan, uw chalet of op uw standplaats.

In La Bouquerie doet iedereen wat hij wil, wanneer hij wil!